Kallbad ökar kroppens möjlighet till snabb återhämtning.

Om Avantopool

Kallbad från Avantopool – utvecklade i Finland

Isbad utvecklade i Finland

Avantopools produkter är utvecklade av ingenjörer i Finland som såg en efterfrågan och ett behov för kallbad året runt. Fokus var då att ta fram produkter som var energieffektiva, enkla och säkra att använda – samt baserade på forskning. Allt för att göra kallbad tillgängligt för fler. Personerna bakom Avantopools produkter hade sedan tidigare erfarenhet av branschen och 2018 kunde Kinos släppas ut på marknaden.

 

Under 2020 smygstartade lanseringen i Sverige med samma mål – att kunna erbjuda kallbad året runt. Helt enkelt för att vi tror på kraften i kallbad oavsett om du är elitidrottare, motionär eller någon som strävar efter en sundare och mer energifylld vardag med bättre sömn och mindre smärta. Nu, 2021, är vi igång på allvar!

Återförsäljare

Jag har själv känt av hälsoeffekterna av kallbad, framför allt när det kommer till utmaningen av att vara ”här och nu” som ett kallt bad innebär. Det händer positiva saker med kroppen och med andningen i samband med kallbad. Därför känns det spännande att vara med på den här resan och ta Avantopools pooler för kallbad till den svenska marknaden.

Pär Johansson
Avantopool, Sverige

Våra produkter

Avantopool Kinos

Den första mobila poolen för kallbad på marknaden. Avantopool Kinos gör att du kan dra nytta av kallbadets alla hälsoeffekter där du vill och när du vill. En kompakt design gör den enkel att förflytta och möjlig att installera i stort sett var som helst. Tillverkad i Finland och byggt för att hålla länge.

Läs mer →

Avantopool Hankis delar är enkla att montera med hjälp av snabbkopplingar.

Avantopool Hanki

Den senaste produkten för kallbad från Avantopool – Hanki. Fortfarande kompakt, men ändå med möjligheten för tre personer att stående avnjuta ett kallbad. Badar man ensam är det lätt att helt sätta sig ner och njuta. Enkel att använda, smidig att förflytta och lätta att koppla in.

Läs mer →

Vill du veta mer om Avantopool?

Vi finns tillgängliga för att svara på dina frågor om våra produkters möjligheter. Hälsofördelar, produktspecifikationer och priser. 
Tveka inte på att kontakta oss!

info@avantopool.se +46 76 292 71 77